NavMenu

Još jedno prizanje za uspešne žene - Dodela Veuve Clicquot Business Woman Award u Srbiji 3. novembra

Izvor: eKapija Ponedeljak, 31.10.2016. 20:12
Komentari
Podeli
Nagrada za najuspešniju poslovnu ženu, Veuve Clicquot Business Woman Award, prvi put će biti dodeljena u našem regionu, a u trci za ovo prestižno priznanje naći će se žene iz Hrvatske,Crne Gore i Srbije.

Nagrada Veuve Clicquot osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene, madame Clicquot, koja je nakon smrti supruga preuzela poslovanje i došla na čelo fabrike šampanjca, još na samom početku 19. veka. Danas je prestižna Veuve Clicquot Business Woman Award nagrada zastupljena u 27 zemalja, a kompanija Energy Star International iz Beograda, zastupnik jednog od najpoznatijeg šampanjca sveta Veuve Clicquot, ovu prestižnu dodelu dovodi i u Srbiju, piše Press.

Nakon regionalnog izbora u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, finalistkinje iz ovih zemalja naći će se na završnoj dodeli i proglašenju najuspešnije poslovne dame u regiji, koja se održava u Beogradu. Nakon toga, pobednica će imati priliku da se druži sa uspešnim poslovnim ženama iz celog sveta i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj, u gradu Reimsu.

Izbor finalistkinje u Srbiji zakazan je za 3. novembar u hotelu Square Nine, dok će se finalna dodela, i proglašenje regionalne pobednice održati u beogradskom lounge-u Top of the Hub 1. decembra.

Članice žirija koji će odabrati pobednicu su: Natalija Cvetković, potpredsednica i direktorka magazinskih izdanja Adria Media Group, Svjetlana Krčo, suosnivačica DunavNET i Aleksandra Đurđević, generalna direktorka Delta Auto grupe.

Kandidatkinje u Srbiji su Nađa Jokanović Wannabe Magazin, Mila Litvinjenko Aura, Jelena Marić Carpe Diem, Jovana Lea Simić Little Blue Pot i Olivera Stojanović Absolut Time.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.