NavMenu

Fruvita počela izvoz sveže ceđenih sokova u Rusiju - Ugovoreni poslovi vredni 5 mil EUR

Izvor: eKapija Ponedeljak, 31.10.2016. 13:49
Komentari
Podeli
Kompanija Fruvita ugovorila je saradnju sa ruskim partnerom, Aviation Studio iz Moskve, koji će na police ruskih marketa distributirati Fruvita Premium NFC sokove, nastale isključivo ceđenjem najkvalitetnijih plodova voća iz Srbije.

- Prve količine Fruvita Premium NFC sokova stigle su u Rusiju, a očekuje se pozicioniranje u većim trgovinskim lancima kao što su Tvoj dom, Azbuka ukusa i mnogi drugi. Planiran izvoz na rusko tržište za prvu godinu poslovanja je 800.000 litara, dok se ukupna ugovorena realizacija u naredne tri godine kreće u vrednosti od oko 5 mil EUR - navedeno je u saopštenju kompanije Fruvita.

- Od trenutka pojavljivanja na tržištu Srbije, Fruvita uspešno posluje u segmentu proizvođača negaziranih pića, a postala je prepoznatljiva po svojim sveže ceđenim sokovima (NFC sokovi). Lidersku poziciju u sektoru NFC sokova, ojačala je nagradama na prestižnom Međunarodnom sajmu prehrane Prodexpo 2014. godine u Moskvi - dodaje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.