Izvor: eKapija | Ponedeljak, 31.10.2016.| 13:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Jačanje regionalnih partnerstava - Poslovni susreti u Leskovcu 1. novembra

(Foto: Edhar/shutterstock.com)
Razvojna agencija Srbije (RAS), u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodnu saradnju (USAID), organizuje u utorak, 1. novembra u Leskovcu Poslovne susrete (B2B) koji će okupiti više od 160 preduzeća iz Srbije, Makedonije, Bugarske i drugih zemalja regiona.

Cilj ovog skupa je promocija privrednih aktivnosti, proizvoda i usluga, razmena ideja, uspostavljanje novih poslovnih kontakata i povezivanje potencijalnih poslovnih partnera.

Ovaj događaj se organizuje u saradnji sa regionalnim razvojnim agencijama Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Sandžaka, Zlatibora i Regionalnom agencijom za prostorni plan i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga, sa idejom jačanja regionalnih veza.

Gosti na Poslovnim susretima biće Kajl Rendolf Skot, ambasador SAD u Srbiji, Željko Sertić, direktor Razvojne agencije Srbije, Ana Žegarac iz Razvojne agencije Srbije, koordinator Projekta podrške razvoju privatnog sektora, Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, i Biljana Stanković, direktor Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Poslovni susreti počinju u 11 časova u hotelu Pašina česma u Leskovcu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.