NavMenu

Bal pod maskama iz doba prohibicije u Mikser House-u 28. oktobra

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.10.2016. 11:57
Komentari
Podeli
U jeku sezone maskenbala, u Mikser House-u će se 28. oktobra održati jedinstveni događaj pod nazivom "Noć prohibicije" koji će obuhvatiti tematski maskenbal i koncert beogradskog Diksilend orkestra koji će sve prisutne vratiti u vreme dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka.

Prvi događaj ove vrste u Beogradu oživeće duh kabarea, flaper devojaka, svinga i diksilenda, atmosferu filmskih klasika poput "Čikaga" i "Velikog Getsbija", pa se i svi posetioci pozivaju da svoju odeću, šminku i modne detalje prilagode modi iz doba prohibicije (1919-1933).

Za muziku će ove vremeplovske večeri biti zadužen Belgrade Dixieland Orchestra, jedini muzički sastav na Balkanu koji se bavi isključivo diksilend žanrom. Orkestar koji čini osam članova osnovan je 2001. godine, a od tada je stekao značajnu evropsku reputaciju, izdao je pet CD izdanja i održao više od 500 koncerata.

Kako bi vraćanje kroz vreme bilo potpuno autentično, samo kostimiranim posetiocima će biti dozvoljen ulaz na Noć prohibicije, a za one najkreativnije i najoriginalnije kostime Mikser je pripremio i specijalne nagrade.

Ulaznice za "Noć prohibicije" dostupne su u pretprodaji po ceni od 400 dinara, na blagajnama Gigs Tix-a, dok će na ulazu biti 600 dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.