Izvor: Ozonpress | Ponedeljak, 17.10.2016.| 08:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

Čačanski Autoprevoz uvodi onlajn prodaju karata - Kompanija najavila velike planove za kupovinu autobusa

(Foto: Krivosheev Vitaly/shutterstock.com)
Čačanski Autoprevoz radi na projektu online prodaje karata, što će omogućiti da se karte rezervišu u dužem vemenskom intervalu i to po dosta nižoj ceni od regularne. Softverski će posao odraditi jedna firma iz Poljske, a planirano je da ovaj način prodaje karata staruje početkom naredne godine.

- Potpisali smo ugovor sa jednom poljskom firmom koja za nas razvija sistem internet prodaje karata. U prvom trenutku isključivo će se ići na internet prodaju karata, a kasnije će to biti prošireno i na našu prodajnu mrežu i određene kioske gde će putnici moći da kupuju karte po dinamičnim cenovnicima, baš kao što je to slučaj sa kupovinom avionskih karti. Dakle, imaćete mogućnost da, recimo, kupite kartu dva meseca unapred za određeni polazak i da vas ta karta možda košta smao jedan dinar, što će zavisiti od parametara koliko karti kupujete i koliko pre polaska - rekao je direktor Autoprevoza Aleksandar Petronijević.

Iako je u okolnim gradovima došlo do kraha autobuskih prevoznika, pre svega u Užicu, Kraljevu i Kragujevcu, čačanski Autoprevoz je uspeo da opstane na tržištu, a poslovodstvo firma već pravi ambiciozne planove za budućnost.

Kako kaže direktor Petronijević, plan je da do 2020. godine preduzeće tri puta uveća postojeći vozni park.

- Trenutno radimo četvorogodišnju strategiju rada i rasta preduzeća, i ambicija nam je da za nekih četiri godine, do 2020, ova firma sa 130 autobusa koliko danas ima, bude tri puta veća. Neću vam odgovotiri konketno koje zone razvoja i širenja su u planu, ali planiramo da u narednom periodu, ako okruženje dozvoli, budemo zaista velika kompanija - najavljuje Petronijević, podsećajući da Autoprevoz danas zapošljava 330 radnika, dok cela Kavim grupacija u Srbiji broji 700 radnika.

Direktor Autoprevoza kaže i da će do kraja godine u svim autobusima zaživeti sistem validiranja karata, na osnovu koga će se znati tačan broj putnika u svakom vozilu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.