NavMenu

Airbus nagradio kompaniju DHL

Izvor: eKapija Petak, 14.10.2016. 08:54
Komentari
Podeli
Predstavnici kompanija DHL i AirbusPredstavnici kompanija DHL i Airbus
Kompanija DHL, svetski provajder logističkih usluga, dobitnica je priznanja kompanije Airbus za izuzetan doprinos Airbus grupi i nosilac je ovogodišnje nagrade u kategoriji Generalnog dobavljača, saopštio je DHL.

Prestižna nagrada, koja je uručena na Supplier Conference održanoj u Hamburgu 5. oktobra, potvrđuje značaj DHL-a kao 4PL partnera proizvođača aviona. Raznovrsnost DHL-ovog portfolija kao i konzistentnost, kvalitet i transparentnost usluga bili su odlučujući u odabiru ovogodišnjeg pobednika, dodaje se u saopštenju.

- DHL je ponosan na dugoročno partnerstvo sa Airbusom, i počastvovan što je nagrađen kao najbolji izvođač u poslovanju. Dobijanje ovog priznanja dokaz je kontinuiranog truda našeg tima da zadovolji svaki od zahteva klijenata, bez obzira na težinu samih zahteva. Drago nam je što ćemo u narednom periodu podržati Airbus na njihovom razvojnom putu - rekao je Thomas George, CEO DGF Europe i Airbus Group sponsor.

DHL saradnja sa Airbus grupom od 2009. godine usmerena je na konceptu 4PL. Delokrug saradnje se kontinuirano proširuje optimizacijom logistike tokova, povećanjem end-to-end vidljivosti lanca snabdevanja i smanjenjem logističkih troškova.

Kompanija DHL je deo Deutsche Post DHL Grupe, koja je 2015. godine ostvarila prihod veći od 59 mlrd EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.