NavMenu

Skup testera 13. i 14. oktobra u Ljubljani - DevOps and Software Testing konferencija okupiće više od 240 stručnjaka

Izvor: eKapija Utorak, 11.10.2016. 12:33
Komentari
Podeli
Još dva dana deli nas od početka nove DevOps and Software Testing konferenciji u Ljubljani, čiji je većinski sponzor kompanija Comtrade Digital Services.

Vladan Atanasijević, potpredsednik prodaje kompanije Comtrade Digital Services, najavljuje da će konferencija okupiti više od 240 IT stručnjaka iz više od 60 kompanija.

- U trenutku rastućih promena i prelaska sa tradicionalnih na agile metodologije, kvalitet softvera nikada nije bio značajniji. Upravo to goruće pitanje je glavna tema naše predstojeće konferencije. Eminentni govornici će učesnicima preneti svoje iskustvo u ovoj oblasti, te će predstaviti najefektnije strategije za uspešno rešavanje izazova koje donose nove metode razvoja - poručio je Atanasijević.

Među najavljenim govornicima su vodeći svetski eksperti Džoan Vrabec iz kompanije Quali, Fin Lorber iz kompanije Thoughtworks, Kolin Obrajan iz Ryanair-a i mnogi drugi. Među potvrđenim učesnicima su kompanije Ryanair i Datalex, Emirc, DTC, Atlanthb, Sparkasse, Addiko Bank, NiceLabel, Marand, Infinum i mnoge druge.

Program konferencije uključuje 11 sesija, dve radionice, okrugli sto i večernji networking event.

Glavna govornica na DevOps and Testing konferenciji biće Džoan Vrabic, direktorka informacionih tehnologija u kompaniji Quali, koja će detaljno objasniti pojam DevOps-a, njegove prednosti, kao i izazove koje nosi ovaj metod razvoja. Jedna od ključnih tema njenog govora biće i zanimanje, odnosno uloga testera.


DevOps and Testing konferencija je prvenstveno namenjena IT profesionalcima na pozicijama softver testera, test lead-a i menadžera za upravljanje kvalitetom. S obzirom na izuzetno kvalitetan program, manifestacija će takođe biti korisna i softver developerima, te projektnim menadžerima koji žele da prošire svoja znanja iz ove oblasti, dodaje se u saopštenju kompanije Comtrade Digital Services.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.