NavMenu

Belexpocentar omiljeno mesto za proslavu venčanja

Izvor: Promo Ponedeljak, 10.10.2016. 10:22
Komentari
Podeli

Venčanja u Belexpocentru, koji je bez sumnje više od restorana i sale za svadbe, zaista su nešto na šta treba obratiti pažnju ove sezone. Svaka pojedinačna organizacija venčanja se izdvaja kao događaj za sebe jer je taj dan mladencima jedan od najbitnijih u životu. Osim njihovih želja tu su i očekivanja gostiju, pa je osim dobrog provoda akcenat na nezaboravnom ugođaju, kako za mladence, tako i za njima bliske ljude.

Još jedna karakteristika je da je prostor namenjen za svadbene proslave od 250 do 850 zvanica.

- Koncept naših venčanja se može opisati u dve reči: fleksibilnost i multifunkcionalnost. Mladenci mogu osmisliti prostor prema svojim potrebama, izabrati željenu dekoraciju i postavku koja najčešće uključuje izdvojen deo za ceremoniju venčanja sa oltarom. Ova postavka se izdvojila kao posebno interesantna, a mladencima je u našem prostoru sada dostupno nešto što su imali prilike da vide u romantičnim filmovima - kaže za eKapiju Milica Oprešnik, marketing menadžerka hotela Holiday Inn Beograd.

Za najrazličitiju atmosferu i detalje zadužena je firma Arkadia dekoracija, bez čijeg čudesno kreativnog tima sala ne bi bila bajkovita za svako novo venčanje.

- Drago nam je da smo ostvarili jako lepu saradnju. Pozitivna energija koja je uvek prisutna, utkana je u svako naše venčanje, od početka dogovora pa sve do krajnje realizacije. Oni su naši poslovni partneri na koje možemo u potpunosti da se oslonimo.

Možda zvuči kao kliše, ali je svako venčanje zaista posebna priča.

- Od unikatne dekoracije do personalizovanih posluženja i različitog muzičkog programa. Naši mladenci vole da vide i čuju različite muzičare - od gostujućeg kulturno-umetničkog društva i trubača, pa sve do bečkog valcera na podijumu za igru. Najsvežiji utisak jeste venčanje koje je ličilo na jednu veliku žurku u diskoteci. Na taj način smo potvrdili da naša venčanja nisu uobičajena, jer gosti to od nas i očekuju.

Izazov je kada su mladenci uslovno rečeno zahtevni, kada dođu kod njih sa jasnom idejom i predstavom kako venčanje treba da izgleda - do najsitnijih detalja.

- Kada se sretnemo sa mladencima i uz kafu porazgovaramo o njihovom viđenju savršenog dana, prvo i osnovno jeste da ih saslušamo. Upravo je slušanje i osluškivanje polazna tačka. Svi smo drugačiji, svako od nas ima različite liste prioriteta. Veština je otkriti šta je to što su možda i oni zaboravili razmišljajući o organizaciji, umesto o svemu lepom što ih čeka.

Tradicija

Venčanje se u našoj kulturi posebno slavi, temeljno priprema, pa su tu i očekivanja koja treba ispuniti.

Sa jedne strane novo i inovativno je svakako prisutno, ali isto tako primećujemo da mladenci pažnju poklanjaju i tradiciji, te da obraćaju pažnju na zdravicu, govor, običaje i rituale prilagođene i usklađene ambijentu i novom konceptu venčanja, kaže naša sagovornica.

Holiday Inn Beograd i Belexpocentar su jedna kuća

Mogućnost da gosti budu smešteni u objektu gde se održava venčanje, u mnogome olakšava organizaciju. Takođe, najbitnija sporedna stvar - parking, obezbeđena je i besplatna.

- Naš iskusan tim na čelu sa šefom kuhinje osmislio je bogatu ponudu jelovnika, a sa zadovoljstvom pripremamo i posebne selekcije, prema željama i ukusu. Kao jedan od benefita, mladencima poklanjamo smeštaj u apartmanu za prvu bračnu noć, odobravamo posebne uslove za smeštaj njihovih gostiju, a tu je i mogućnost slikanja wedding editorijala i korišćenje spa centra.

Bajkovito venčanje

Belexpocentar orijentisan je na venčanja sa većim brojem zvanica. Kada je reč o luksuzu, često ljudi imaju nedovoljno precizne informacije o novcu koji je potrebno izdvojiti za jednu ovako bajkovitu svadbu.

- Lepo je što nas vezuju za luksuz, ali nam je cilj da približimo naše pakete lokalnim stanovnicima i uverimo ih da su za njih kreirani. Imajući to u vidu, odlučili smo da otvorimo vrata ove bajke i organizujemo Wedding show room, 10 i 11. oktobra u periodu od 13 do 21h i pozovemo sve mladence da nas tom prilikom posete – dodaje Milica Oprešnik.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.