NavMenu

Prodaju gvožđe, žičanu ogradu i poklopce za šahtove - Izvršitelj ponovo nudi imovinu fabrike Radijator u Zrenjaninu

Izvor: Beta Sreda, 28.09.2016. 17:40
Komentari
Podeli
(Foto: Flegere/shutterstock.com)
Izvršiteljka za područje Višeg i Privrednog suda u Zrenjaninu Jasmina Trbović Stanković oglasila je prodaju imovine kompanije Radijator, čiji su proizvodni pogoni u Zrenjaninu. Prodaja je zakazana radi namirenja duga prema poveriocu, preduzeću koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti bezbednosti - Polar Security Zrenjanin.

Na prodaju je putem usmenog i javnog nadmetanja ponuđeno oko 150 tona otpadnog gvožđa po ceni od 15 dinara po kilogramu, procenjene vrednosti 2,2 miliona dinara, kao i žičana ograda sa stubovima, čija je procenjena vrednost 120.000 dinara.


Kako se u oglasu navodi, prodaje se i oko 10 tona polugotovih proizvoda, zaraslih u travu, po ceni od 25 dinara po kilogramu, procenjene vrednosti 250.000 dinara.

Javna prodaja biće održana 12. oktobar ove godine, a početna cena javnog nadmetanja iznosi 60% od procenjene vrednosti.

U drugom oglasu radi namirenja duga od oko četiri miliona dinara istom poveriocu, izvršitelj prodaje stotine raznih poklopaca za kanalizaciju i šahtove, elektomotore i drugu pokretnu imovinu.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.