Izvor: eKapija | Utorak, 27.09.2016.| 15:00

Heineken, MasterCard, Avon i Lufthansa na festivalu Kaktus 2016

Istaknuti stručnjaci iz kompanija Heineken, MasterCard, Avon i Lufthansa samo su neki od predavača na drugom po redu nacionalnom festivalu integrisanih komunikacija – Kaktus 2016, koji se održava 27. i 28. oktobra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Pod ovogodišnjim sloganom "Konstruiši dobre ideje!", akcenat festivala biće na integraciji, ali i trudu i naporu da se iskonstruišu samo kvalitetne ideje.

Kaktus 2016 ponudiće učesnicima kvalitetan i raznovrstan program, ali i praktične primere iz različitih oblasti integrisanih komunikacija, kao i pregled najnovijih svetskih trendova, a festival će otvoriti predavanje Davida Zappe, direktora marketinga kompanije Heineken Slovačka na temu "Let's tell stories RETRO!" Publici će se prvog dana festivala obratiti i Jan Namedynski iz kompanije Avon iz Poljske, a predavanje će održati i Vincenza Cristina Sacca, direktorka marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu kompanije MasterCard. Drugi dan festivala Kaktus 2016 zatvara predavanje Ive Lekić, marketing menadžerke za Evropu kompanije Lufthansa.

U okviru festivala biće dodeljene nagrade najboljima u struci, i to u 21 kategoriji. Dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane i pojedinačne kampanje u protekloj godini. Konkurs je bio otvoren do 20. septembra.

Festival Kaktus 2016 podržalo je 28 medijskih kuća iz celog regiona, kompanije Coca-Cola HBC Srbija, Mercator S, Marbo Product, Delta Holding, Johhnie Walker, Ušće Shopping Centar, Viber, kao i Heineken Srbija, koji je ove godine Prijatelj festivala. Partneri festivala su agencije Direct Media, Pioniri Communications, Headline, Ovation BBDO, DPC Group, M2Communications i LED Media Bosna i Hercegovina.

Više informacija o festivalu Kaktus pronađite na sajtu www.kaktus.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.