NavMenu

Okončan javni poziv za upis i uplatu investicionih jedinica fonda "Triumph" - prikupljeno 1,46 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 22.02.2008. 11:14
Komentari
Podeli

Aleksandar KrtinićAleksandar Krtinić

Društvo za upravljanje investicionim fondovima "Citadel Asset Management" uspešno je završilo javni poziv za upis i uplatu investicionih jedinica u otvoreni investicioni fond "Triumph", tokom koga je na kastodi račun Fonda uplaćeno više od 1,46 mil EUR, navedeno je u saopštenju Društva "Citadel Asset Management" .

Tim rezultatom, kako je navedeno, investicioni fond "Triumph" je osigurao odličan investicioni početak za svoje članove.

Komisija za hartije od vrednosti upisala je juče (21. februar 2008. godine) fond "Triumph" u Registar investicionih fondova, čime je Društvo "Citadel Asset Management" ispunilo i poslednji uslovi za početak ulaganja na berzu i realizaciju drugih investicionih planova.

- Veoma smo zadovoljni rezultatom koji je ostvaren u toku javnog poziva, a naročito nas ohrabruje činjenica da smo takav uspeh ostvarili uprkos svim dešavanjima koja su obeležila protekli period. To je samo još jednom ukazalo na ugled koji "Citadel" grupa uživa u očima investicione javnosti – istakao je generalni direktor Društva "Citadel Asset Management" Aleksandar Krtinić.

Društvo "Citadel Asset Management" ni u buduće neće naplaćivati naknadu za kupovinu investicionih jedinica fonda "Triumph", a sve u želji da tim potezom temu investicionih fondova približi što širem krugu ljudi.

Ovo društvo očekuje da će od Komisije za hartije od vrednosti uskoro dobiti dozvolu za osnivanje prvog zatvorenog investicionog fonda u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.