NavMenu

"Cisco" vodič namenjen malim i srednjim preduzećima - za napredno poslovanje

Izvor: eKapija Sreda, 20.02.2008. 15:16
Komentari
Podeli

Kompanija "Cisco", svetski lider u proizvodnji mrežnih rešenja za internet, dizajnirala je "Cisco" vodič za napredno poslovanje namenjena malim i srednjim preduzećima.

"Cisco" vodič za napredno poslovanje ("Cisco Smart Business Roadmap") predstavlja set alata za planiranje i procenu, koji omogućava malim i srednjim preduzećima da usklade plan investicija u mrežne tehnologije sa ostvarivanjem poslovnih prioriteta.

Ovim se obezbeđuje strukturirani razvoj u cilju poboljšanja poslovnih rezultata, a onima koji donose tehničke i poslovne odluke pruža sigurnost da će njihova trenutna tehnološka investicija podržati dugoročne ciljeve, poručuju iz kompanije "Cisco".

Pristup razvojnog puta može koristiti svako preduzeće bez obzira na to u kojoj se fazi razvoja nalazi (osnivanja, razvoja ili optimizacije), obajšnjavaju u "Cisco" kompaniji.

Mrežna tehnologija kompanije "Cisco" preduzećima omogućava da ostvare efektivniju komunikaciju između zaposlenih, klijenata i dobavljača, lakši pristup informacijama (sa bilo kog mesta), bezbednost podataka, automatizaciju prodaje, kao i organizovanje korisničkog servisa.

U tu svrhu razvijena su, između ostalog, rešenja pod nazivom "Cisco Secure Network Foundation", fleksibilna i pouzdana komunikaciona platforma, zatim "Smart Business Communication System", komunikacioni sistem koji integriše video, glasovne podatke i bežične komunikacije, kao i "Cisco Self-Defending Network", rešenje koje identifikuje i sprečava napade iz internih i eksternih izvora.

Širom Centralne i Istočne Evrope, uključujući i Srbiju, "Cisco" investira u mrežu lokalnih partnera koji pomažu u pružanju usluga njegovim klijentima. Uveden je kanal sa novim programima posebno dizajniranim za mala i srednja preduzeća, kao što je program "SMB Select Partner". Radi se o posebno obučenim partnerima koji pružaju podršku malim i srednjim preduzećima, procenjujući njihove tehnološke potrebe i postavljajući mrežne infrastrukture, kažu u kompaniji "Cisco".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.