NavMenu

Počinje akcija "Najbolje iz Srbije 2016" - Konkurs otvoren do 10. oktobra

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.09.2016. 14:21
Komentari
Podeli
Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvali su kompanije da učestvuju u akciji "Najbolje iz Srbije 2016" u okviru koje će, 12. godinu zaredom, biti izabrani najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu. Konkurs je otvoren do 10. oktobra, a pobednici će biti proglašeni krajem novembra.

Ovogodišnja akcija "Najbolje iz Srbije 2016" unapređena je osveženim vizuelnim identitetom, kreiran je novi sajt i omogućeno jednostavnije, onlajn prijavljivanje za kompanije i glasanje potrošača za najbolji brend. Kako se navodi u saopštenju PKS, uvedene su nove kategorije i inovirana metodologija izbora najboljih.

- U srpskoj privredi sve je više izuzetnih kompanija i posebnih brendova, uspešnih na domaćem i stranom tržištu. Proglašenjem najboljih iz Srbije kroz našu akciju doprinosimo većoj prepoznatljivosti proizvoda i kompanija koje ovde posluju, kao i njihovom boljem pozicioniranju u zemlji i na međunarodnim tržištima - istakao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

U proteklih 11 godina za ovo prestižno priznanje konkurisalo je skoro 1.500 brendova, a više od 200 je nagrađeno. Ove godine priznanja se dodeljuju u 24 kategorije, a uvedene su i tri nove - najuspešnije startap preduzeće, najbolja turistička i privredna manifestacija u Srbiji.

Nagrada "Najbolje iz Srbije" prepoznata je kao jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, a brendovi se biraju prema utvrđenoj metodologiji, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, kao i tržišno-finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Kompanije se za učešće mogu prijaviti do 10. oktobra, a nakon toga potrošači i stručna javnost glasaće za svoje omiljene brendove. Žiri koji i ove godine čine predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Privredne komore Srbije, Ekonomskog fakulteta, Centra potrošača Srbije, marketinških agencija i medija, daće konačnu ocenu.

Učešće u akciji je besplatno, a više informacija o akciji "Najbolje iz Srbije 2016" možete pronaći OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.05.2024.  |  Energija

Izraelska kompanija Nofar Energy u Adi počela gradnju najveće solarne elektrane u Srbiji - Projekat vredan 25 mil EUR

Nofar Energy postavio je kamen temeljac za najveću solarnu elektranu u Srbiji. Projekat je vredan 25 mil EUR sa procenom godišnje proizvodnje električne energije od 33.150.000 kWh. Danas je izraelska kompanija Nofar Energy postavila kamen temeljac za dve solarne elektrane kapaciteta 26 MW. Po ukupnom kapacitetu, ovo je najveći solarni park koji bi trebalo da bude priključen na mrežu do kraja godine. Ovim činom počinje izgradnja dve

27.05.2024.  |  Vesti

Na prodaju imovina preduzeća IMT Knjaževac

27.05.2024.  |  Vesti

28.06.2023.  |  Agro

Da li se isplati tov pilića?

28.06.2023.  |  Agro

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.