NavMenu

Železnice Srbije najavljuju tendere vredne 91,5 mil EUR

Izvor: eKapija Sreda, 14.09.2016. 15:48
Komentari
Podeli

(Foto: momente/shutterstock.com)
Železnice Srbije su u štampanim medijima obavestile zainteresovanu javnost da će u narednom periodu iskoristiti sredstva Evropske banke za ovnovu i razvoj za projekat Rehabilitacije i modernizacije deonice duž Koridora 10 i obnovu deonice Beograd-Rakovica-Resnik.

Predloženi projekti imaju ukupnu vrednost 91,5 mil EUR i obuhvataće nabavku građevinskih radova, elektrovodova, mehanizacije za održavanje građevinske i elektrotehničke infrastrukture, kao i nabavku sistema za daljinsko upravljanje.

Očekuje se da će podnošenje ponuda za ove ugovore biti realizovano u periodu od trećeg kvartala 2016. do četvrtog kvartala 2017.

Zainteresovani dobavljači, izvođači i konsultanti mogu da kontaktiraju Infrastrukturu železnice Srbije, kabinet.infrastruktura@srbrail.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.