NavMenu

Budvanska rivijera traži partnera za hotel Piva - Otvaranje moguće već tokom zime

Izvor: Vijesti Utorak, 13.09.2016. 15:47
Komentari
Podeli
Hotel Piva, jedini objekat te vrste u Plužinama, mogao bi konačno da otvori vrata tokom zimske sezone.

Hotel je u vlasništvu kompanije Budvanska rivijera, koja u svom sastavu ima hotele visoke kategorije. Za Vijesti u Budvanskoj rivijeri kažu da sa zainteresovanim partnerima intenzivno pregovaraju o mogućnostima unapređenja kvaliteta ponude u hotelu Piva, kao i o otvaranju već tokom predstojećih zimskih meseci.

Hotel je izgrađen pre 33 godine, a raspolaže sa 1.200 m2, 40 kreveta, restoranom, kafanom, kuhinjom... Zatvoren je 1. avgusta 2011. godine.


Budvanska rivijera je svojevremeno objekat kupila za 300.000 EUR.

Iz te kompanije su više puta najavljivali da će hotel, koji je funkcionisao u sklopu Ugostiteljsko-turističkog preduzeća Piva, biti rekonstruisan i otvoren još iste godine kada je i kupljen, ali se to nije dogodilo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.