NavMenu

Evo ko će graditi avantura park na Kopaoniku - Vrednost posla 9,8 miliona dinara

Izvor: eKapija Subota, 10.09.2016. 10:54
Komentari
Podeli
Kopaonik (Foto: Milica Stevuljević)Kopaonik
Za izgradnju avantura parka na 900m2 na Kopaoniku biće zaduženo kragujevačko preduzeće GC Simkon.

Avantura park će biti smešen u okviru instalacije bob na šinama. Predviđeno je da ima tri celine. Prva je i za odrasle i decu (višu od 130 cm) i trebalo bi da sadrži minimum 14 prepreka/staza na visini od 4m. Tu će biti zip line, viseći mostovi, viseće mreže, Tarzan lijane, paukove mreže od užadi, cik-cak mostovi, prečka-most, prostor za kretanje surf daskom ili sankama i sl.

Druga celina biće namenjena deci i za obuku početnika, a sadržaće minimalno 10 prepreka/staza, na visini malo iznad zemlje. Treća celina biže "agiliti poligon" za najmlađe korisnike od 4-10 god. Ovaj deo parka će imati 6 staza/prepreka: mreže, penjalice, valjke/panjiće, balans gredu, zid za penjanje, viseće mostiće i sl.


Skijališta Srbije zaključila su ugovor sa firmo GC Simkon 1. septembra, a vrednost posla je 9,8 miliona dinara bez PDV-a.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.