NavMenu

"Pink" pokreće kanal sa akcionim filmovima - najavljene investicije u "Air Pink" i fabriku vode

Izvor: Blic Sreda, 13.02.2008. 10:10
Komentari
Podeli

Željko MitrovićŽeljko Mitrović

Vlasnik medijske imperije "Pink", Željko Mitrović, najavio je pokretanje još jednog kanala na kojem će biti emitovani samo akcioni filmovi holivudske produkcije. Mitrović najavljuje i da će se velike koprodukcije snimati u njegovom Filmskom gradu u Šimanovcima koji je počeo sa radom.

- Od 15. februara startujemo sa "Pink Action" kanalom. U paketu od jedanaest "Pinkovih" satelitskih kanala publika će biti u prilici da gleda novi filmski kanal. To je treći filmski kanal u "Pinkovom" paketu i praktično će biti ispunjen isključivo holivudskim programom - dvadeset i četiri sata gledaoci će moći da gledaju akcione američke filmove.

Svi pretplatnici "Total TV" i "Pink" paketa, kao i pretplatnici manjeg "Sinema" paketa imaće, po istoj ceni koju su i do sada plaćali, i jedan filmski kanal plus. Novi kanali, kao što su najavljivani "Pink News" i "Pink Grand", moraće malo da sačekaju.

- Sa "Grand produkcijom" tek treba da pregovaramo oko zajedničkog muzičkog kanala, ali je realno da će se ovi novi kanali pojaviti u bliskoj budućnosti - rekao je Željko Mitrović.

Mitrović je nedavno kupio i izvor vode gde planira da pokrene svoju proizvodnju.

- Tačno je da imamo ambicije da počnemo sa proizvodnjom vode. U bliskoj budućnosti plan je da pokušamo da proširimo poslove u području farmaceutske industrije i zdrave vode za piće. To su planovi za 2008. i 2009. godinu - kaže on.

Takođe, "Air Pink" se širi.

- Što se tiče "Air Pink", osim postojeća tri aviona, kupili smo još dva za letove u regionu. Prvi avion je "SJ2 plus". To je avion najnovije generacije koji će biti isporučen u maju. Drugi avion koji je poručen je "XLS plus" koji spada u kategoriju ozbiljnih velikih aviona, ali ni on neće moći da leti preko okeana. Plan je da u 2009. godini kupimo i četiri "boinga 737". Kretaćemo se ka razvoju čarter i redovnog avionskog saobraćaja, jer je upravo stupio novi zakon u okviru Evropske unije. "Air Pink" je zaista vrlo perspektivna kompanija u ovom trenutku - kaže Mitrović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.