NavMenu

Sto kampanja za 24 meseca - BeeShaper startap proslavio dve godine rada

Izvor: eKapija Ponedeljak, 05.09.2016. 14:32
Komentari
Podeli
Najveća onlajn baza korisnika za promociju brendova u regionu, BeeShaper startap, proslavila je dve godine poslovanja i jubilarnu 100. kampanju. Iz kompanije poručuju da će nastaviti da unapređuju servis i dodatno povezuju blogere i blogerke u jugoistočnoj Evropi.

Marko Krečković, suosnivač BeeShaper startapa, je istakao da je servis nastao kao interni alat agencije PRpepper, a da su pripreme za lansiranje ove platforme trajаle gotovo dve godine. Prvog septembra 2014. BeeShaper je postao komercijalni proizvod.

- BeeShaper je nastao iz potreba naše agencije i srećni smo da dobro koristi najvećim kompanijama i našim kolegama iz agencija, kao što koristi nama. Ljudi prate, povezuju se i uživaju u kampanjama vrednim deljenja koje opslužuje kompleksan softver uz set algoritama i ceo BeeShaper tim - izjavio je Marko Krečković, suosnivač BeeShaper startapa.

Tokom dvogodišnjeg poslovanja BeeShaper tim je sproveo 100 eWoM kampanja za najveće brendove, udruženja i oglašivače u zemlji i regionu iz svih najproduktivnijih privrednih grana. Realizovane su kampanje za finansijske institucije, medije, mobilne operatere, automobilske brendove, lajfstajl i bjuti proizvode, obrazovne institucije, najposećenije sajtove... Među klijentima BeeShapera su: Limundo, Coca Cola Bloggers Network, TV N1, IDEA, Telenor, Infostud, McDonald’s, Atlantic grupa, Konzum, Carlsberg, Rosa, Magelan travel, Lanaco, Tarkett, Paloma, Opel, Me.net, Cedevita, FitPass, Doba Univerzitet, Cotrugli poslovna škola, Nestle, zatim banke Telenor banka, UniCredit, Raiffeisen, Banca Intesa…

U saopštenju se dodaje da BeeShaper pokreće kampanje i za sopstvenu promociju, a koliko su uspešne govori podatak da servis trenutno doseže do svakog drugog korisnika interneta u regionu, ima više od 16.000 Shapera i oni dodiruju 10.000.000 naloga na društvenim mrežama. Time je BeeShaper postao najveća onlajn baza korisnika za promociju brendova.

Nakon akvizicije tri najveće blogerske platforme u regionu Blog.rs, Blogger.ba i Blogeri.hr prošle godine, 400.000 blogova postali su deo BeeShaper porodice, BeeShaper tim poručuje da će raditi i na dodatnom povezivanju regionalne blogosfere, povećanju vidljivosti i poseta blogovima, a pripremaju i brojna druga prijatna iznenađenja na BeeBlog Networku.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.