NavMenu

Finci na tenderu za zamenu 7.200 liftova u Beogradu

Izvor: Beta Utorak, 30.08.2016. 08:26
Komentari
Podeli

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je juče u Helsinkiju da će sa predstavnicima finske kompanije "Kone" razgovarati o mogućem javno-privatnom partnerstvu na zameni 7.200 starih liftova, koje je "Gradsko stameno" preduzeće u Beogradu utvrdilo da treba promeniti, saopštila je gradska uprava Beograda.

- Finska kompanija "Kone", koja ima godišnji prihod od 7,3 mlrd EUR, kupila je srpsku firmu "Eurolift" i prihvatila da sagleda mogućnost da učestvuje u javno-privatnom partnerstvu sa Gradom Beogradom u oblasti zamene pomenutog broja liftova, za koje je "Gradsko stambeno" utvrdilo da treba da se menjaju - rekao je Mali.

Gradonačelnik je naveo da bi tender za partnera u zameni liftova trebalo da bude sproveden do kraja godine, a da je dobro da već postoji siguran učesnik na tenderu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.