NavMenu

"IDC IT Security Roadshow 2008" 13. februara u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 07.02.2008. 14:59
Komentari
Podeli

Konferencija posvećena informatičkoj bezbednosti "IDC IT Security Roadshow" biće održana u sredu, 13. februara u hotelu "Hyatt Regency" u Beogradu.

Glavno predavanje će održati Marcus Ranum, poznat stručnoj javnosti kao kreator prvog komercijalnog "firewall" rešenja. Ostali predavači dolaze iz eminentnih stranih i domaćih kompanija koje se bave pitanjima bezbednosti.

"Microsoft", platinasti partner konferencije, najavio je dolazak Rogera Halbheera, glavnog savetnika za pitanja bezbednosti (Chief Security Advisor) u "Microsoft EMEA".

On će održati predavanje na temu "Internet security: No prizes for second place", posvećeno temama koje "Microsoft" smatra najvažnijim kada je u pitanju bezbednost na Internetu, kao i standardima koje je "Microsoft" ustanovio u oblasti zaštite sigurnosti korisnika, sarađujući sa brojnim svetskim kompanijama.

Halbheer ima višegodišnje iskustvo u upravljanju rizicima u informatičkim sistemima, a pre "Microsofta", radio je za Vladu Švajcarske i "PricewaterhouseCoopers". Njegova razmišljanja i pogled na aktuelnu situaciju u oblasti security rešenja moguće je pročitati i na blogu, koji se nalazi na web lokaciji http://blogs.technet.com/rhalbheer.

O temi "Nacionalni program za zaštitu informacija" govoriće Milan Milosavljević, dekan Fakulteta za informatiku i menadžment, Univerzitet Singidunum i redovni profesor Elektrotehničkog fakulteta

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.