NavMenu

Imlek i zvanično napustio Beogradsku berzu

Izvor: eKapija Sreda, 24.08.2016. 15:40
Komentari
Podeli
Nakon što je nedavno od strane većinskog vlasnika sproveden prinudni otkup akcija Imleka po ceni od 5.829 dinara, ova kompanija je i zvanično napustila Beogradsku berzu.

Imlek je bio jedna od prvih berzanskih kompanija kada je obnovljeno tržište kapitala u Srbiji, a u kotaciju je uvršten početkom juna 2003. godine.

Akcije ove kompanije kojom trenutno upravlja investicioni fond Mid Europa najnižu vrednost su registrovale u junu 2004. godine na nivou od 384 dinara, dok su najviše vredele u maju ove godine kada su dostigle nivo od 6.010 dinara.

Imlek je donedavno bio član indeksne korpe Belex15 koja sada ima 11 članova, prenosi Wisebroker.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.