NavMenu

"Elektromorava" iz Smedereva očekuje potvrdu sertifikata

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 04.02.2008. 13:56
Komentari
Podeli

Preduzeće "Elektromorava" u Smederevu počelo je da ugrađuje novim korisnicima savremena brojila koja omogućavaju daljinsko očitavanje potrošnje električne energije, ali i isključivanje sa elektrodistributivne mreže neredovnih platiša.

- To preduzeće planira da u narednom periodu u potpunosti zameni stara brojila novim - izjavio je direktor Željko Jevtić.

Smederevska "Elektromorava", koja ima pogone i u Smederevskoj Palanci i Velikoj Plani, snabdeva strujom 90.703 potrošača u Podunavskom okrugu i poseduje jedan od najsavremenijih dispečerskih centara sa modernim sistemom za daljinsko upravljanje.

Očekuje se da ove godine potvrdi sertifikate standarda kvaliteta ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, koji su uvedeni lane i koje poseduje još samo preduzeće "Elektromorava" iz Požarevca.

U preduzeću radi 255 ljudi, koji se bave održavanjem elektroobjekata i instalacija i naplatom računa za utrošenu električnu energiju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Iznad prestonice leteo najtiši avion na svetu - Embraer u Beogradu predstavio svoj E195-E2

Najnoviji avion kompanije Embraer E195-E2 juče je u Beogradu imao svoj demonstracioni let kome su prisustvovali predstavnici srpske nacionalne avio-kompanije Air Serbia, Vlade Republike Srbije, avio-industrije i medija. Bila je to prilika da se ključne zainteresovane strane upoznaju sa inovativnim dizajnom, udobnošću i operativnom produktivnošću najsavremenijeg embraer aviona E2. To je najefikasniji i najtiši uskotrupni avion na svetu,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.