NavMenu

Hypo Alpe-Adria-Banka gradi hotel na mestu "Tri lista duvana" -25 mil EUR, i stambeni blok kod Kalemegdana - 15 mil EUR

Izvor: Danas Petak, 08.07.2005. 12:16
Komentari
Podeli


Hypo Alpe-Adria-Consultants najavio je izgradnju, za kupca iz Austrije, hotela sa četiri zvezdice vrednog 25 miliona evra. Hotel će biti izgrađen na prostoru nekadašnje kafane Tri lista duvana u centru Beograda, a planirana je izgradnja rezidencijalnog stambenog bloka u blizini Kalemegdana vrednog 15 miliona evra, čije je otvaranje predviđeno u 2008. godini.

Hypo Alpe-Adria-Banka najveći je zakupac obnovljene poslovne zgrade Ušće. U septembru, za kada je predviđeno preseljenje, Hypo Alpe-Adria-sistem (Hypo Alpe-Adria-Banka, Hypo Alpe-Adria-Leasing, Hypo Alpe-Adria-Consultants i Hypo Alpe-Adria-Securitis), zauzeće polovinu celokupnog raspoloživog prostora od 25 hiljada kvadratnih metara. U prizemlju palate Ušće biće ekspozitura banke, a na prvih sedam spratova centrala banke. Još tri sprata zauzimaće lizing, konsultanti i brokeri.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.