NavMenu

Kopaonik obara rekorde u posećenosti - Popunjenost hotela kao u martu

Izvor: eKapija Subota, 06.08.2016. 14:36
Komentari
Podeli
Da Kopaonik nije više samo zimska turistička destinacija svedoči podatak da je ovaj planinski centar od početka letnje sezone zabeležio najveću posećenost od osnivanja. Hoteli na Kopaoniku ovog leta popunjeni su kao u martu mesecu, kada veliki broj gostiju posećuje ovaj turistički centar, što do sada nije zabeleženo.

- Stalna ulaganja u sadržaje i promociju letnjeg koncepta odmora na Kopaoniku, ali i odlična ponuda koja po vrlo pristupačnim cenama uključuje brojne aktivnosti u prirodi uz kvalitetne hotelske sadržaje, razlozi su koji su doprineli da ovo leto bude najposećenije do sada - rekao je Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta.

U sklopu promotivnih letnjih paketa, gostima MK Resorta omogućeno je da po ceni smeštaja dobiju gratis sadržaje i aktivnosti u prirodi, a paketi na bazi 7 noćenja u ponudi su po ceni već od 123 EUR, dok se vikend letnji paketi u hotelu Grand u ponudi po ceni već od 110 EUR.

- Letnja sezona na Kopaoniku traje već punih mesec dana i za to vreme su ostvareni odlični rezultati. Tokom trideset dana letnje sezone ostvaren je promet veći za 30% u odnosu na isti period prethodne godine. Investiranje u letnje sadržaje, koji su upotpunili ponudu planine, pokazao se kao odličan potez koji rezultira konstantnim povećanjem broja domaćih i stranih turista - istakao je v. d. direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić.

Tokom jula je zabeležena i rekordna posećenost ovog leta kada je u samo jednom danu sadržaje koristilo više od hiljadu gostiju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.