Izvor: Tanjug | Sreda, 30.01.2008.| 09:53

Poslovni čovek godine Branislav Grujić - žiri privrednih novinara 31. januara dodeljuje priznanja

Branislav Grujić

Žiri privrednih novinara u kojem su bili predstavnici 15 redakcija uručiće u četvrtak (31. januar 2008. godine), na svečanosti u Privrednoj komori Srbije, tradicionalna priznanja "Poslovni čovek godine", a glavna nagrada za 2007. pripala je predsedniku Kompanije "PSP - Farman" Branislavu Grujiću.

Srebrna plaketa "Poslovni čovek" pripala je predsedniku Koncerna "Farmakom"- Šabac Miroslavu Bogićeviću. Predsedniku kompanije "Simpo" Dragomiru Tomiću biće uručena zlatna plaketa za ukupan doprinos razvoju privrede Srbije.

Priznanje "Menadžer godine" u oblasti bankarstva i finansijskih usluga pripalo je predsedniku Izvršnog odbora Hypo Alpe-Adria banke Beograd Vladimiru Čupiću.

Priznanje "Menadžer godine" najuspešnijim privrednicima u 15 grana dobili su dr Dragan Buđevac iz "Delta Investa" Beograd, dr Branka Vidić iz Instituta za veterinu-Novi Sad, Goran Vuković iz "Nissala"-Niš, Bora Krstić iz "Riboteksa" - Ljubovija, Ishak Mavrić iz "Sloge"-Novi Pazar.

Isto priznanje dobili su i Željko Mitrović TV "Pink" - Beograd, Milan Petrović iz "Doncafe" Beograd, Isaak Sheps iz "Carlsberg" Srbija - Čelarevo, Zlata Stepanov iz "M-Plasta" - Šabac, Petar Stojanović iz "Dunava"- Grocka, Goran Stojiljković iz "Zdravlja" - Leskovac i Predrag Todorović iz LG Beograd.

Priznanje su osvojili i Željko Tomić iz računarskog inženjeringa "OSA Beograd" i Jovan Šijan iz "Verano motorsa" Beograd.

Počasno priznanje "Menadžer godine" dodeljeno je Srđanu Đokoviću za tenisku porodicu Đoković, a priznanje "Privredni novinar godine" dobio je Zaharije Trnavčević.

Posebno priznanje za saradnju nauke i kulture - za projekat "Srbija od srca" dodeljeno je Udruženju "Balkanika" i Sanji Iliću.

Predviđeno je da se nagrađenim privrednicima obrati ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.