NavMenu

Poslovni čovek godine Branislav Grujić - žiri privrednih novinara 31. januara dodeljuje priznanja

Izvor: Tanjug Sreda, 30.01.2008. 09:53
Komentari
Podeli

Branislav GrujićBranislav Grujić

Žiri privrednih novinara u kojem su bili predstavnici 15 redakcija uručiće u četvrtak (31. januar 2008. godine), na svečanosti u Privrednoj komori Srbije, tradicionalna priznanja "Poslovni čovek godine", a glavna nagrada za 2007. pripala je predsedniku Kompanije "PSP - Farman" Branislavu Grujiću.

Srebrna plaketa "Poslovni čovek" pripala je predsedniku Koncerna "Farmakom"- Šabac Miroslavu Bogićeviću. Predsedniku kompanije "Simpo" Dragomiru Tomiću biće uručena zlatna plaketa za ukupan doprinos razvoju privrede Srbije.

Priznanje "Menadžer godine" u oblasti bankarstva i finansijskih usluga pripalo je predsedniku Izvršnog odbora Hypo Alpe-Adria banke Beograd Vladimiru Čupiću.

Priznanje "Menadžer godine" najuspešnijim privrednicima u 15 grana dobili su dr Dragan Buđevac iz "Delta Investa" Beograd, dr Branka Vidić iz Instituta za veterinu-Novi Sad, Goran Vuković iz "Nissala"-Niš, Bora Krstić iz "Riboteksa" - Ljubovija, Ishak Mavrić iz "Sloge"-Novi Pazar.

Isto priznanje dobili su i Željko Mitrović TV "Pink" - Beograd, Milan Petrović iz "Doncafe" Beograd, Isaak Sheps iz "Carlsberg" Srbija - Čelarevo, Zlata Stepanov iz "M-Plasta" - Šabac, Petar Stojanović iz "Dunava"- Grocka, Goran Stojiljković iz "Zdravlja" - Leskovac i Predrag Todorović iz LG Beograd.

Priznanje su osvojili i Željko Tomić iz računarskog inženjeringa "OSA Beograd" i Jovan Šijan iz "Verano motorsa" Beograd.

Počasno priznanje "Menadžer godine" dodeljeno je Srđanu Đokoviću za tenisku porodicu Đoković, a priznanje "Privredni novinar godine" dobio je Zaharije Trnavčević.

Posebno priznanje za saradnju nauke i kulture - za projekat "Srbija od srca" dodeljeno je Udruženju "Balkanika" i Sanji Iliću.

Predviđeno je da se nagrađenim privrednicima obrati ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.