NavMenu

Grad Pečuj poziva novosadske privrednike na poslovni skup Open4Business

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.08.2016. 15:35
Komentari
Podeli
(Foto: Edhar/shutterstock.com)
Pečuj, grad pobratim Novog Sada, domaćin je poslovnog skupa za umrežavanje Open4Business, kao i prateće konferencije koju zajedno organizuje sa Pečujsko-baranjskom privrednom komorom i Evropskom mrežom preduzetništva (Enterprise Europe Network) od 19. do 21. septembra u tom gradu.

Učesnici skupa su kompanije i privredne asocijacije iz Mađarske, Hrvatske, Rumunije, Slovenije, Slovačke, Češke, Srbije i drugih evropskih zemalja.

- S obzirom na to da je reč o našem gradu pobratimu i o događaju koji može biti koristan privrednim subjektima koji su zainteresovani za međunarodnu saradnju, želim ovim putem da pozovem novosadska preduzeća da se prijave na ovaj poslovni skup, sve u cilju unapređivanja privredne saradnje naša dva grada – istakao je šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Novog Sada mr Goran Sečujski.

Poslovni skup Open4Business predstavlja priliku za predstavnike kompanija i klastera iz Evrope da se upoznaju sa aktuelnostima, iskustvima i najboljim primerima iz prakse, kao i inovativnim projektima u oblasti mašinske industrije, proizvodnje specijalizovanih delova i komponenti, zaštite životne sredine, poljoprivrede i prehrambene industrije, informaciono-komunikacionih tehnologija, istraživanja i razvoja.

Učešće na konferenciji je besplatno, a zainteresovani privredni subjekti više informacija o tom događaju, načinu i rokovima prijavljivanja mogu pronaći na internet sajtu open4business.talkb2b.net
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

21.04.2024.  |  Vesti

Sporazum sa MMF-om biće produžen na još najmanje dve godine

21.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.