Izvor: eKapija | Četvrtak, 04.08.2016.| 15:35
Izdvojite članak Odštampajte vest

Grad Pečuj poziva novosadske privrednike na poslovni skup Open4Business

(Foto: Edhar/shutterstock.com)
Pečuj, grad pobratim Novog Sada, domaćin je poslovnog skupa za umrežavanje Open4Business, kao i prateće konferencije koju zajedno organizuje sa Pečujsko-baranjskom privrednom komorom i Evropskom mrežom preduzetništva (Enterprise Europe Network) od 19. do 21. septembra u tom gradu.

Učesnici skupa su kompanije i privredne asocijacije iz Mađarske, Hrvatske, Rumunije, Slovenije, Slovačke, Češke, Srbije i drugih evropskih zemalja.

- S obzirom na to da je reč o našem gradu pobratimu i o događaju koji može biti koristan privrednim subjektima koji su zainteresovani za međunarodnu saradnju, želim ovim putem da pozovem novosadska preduzeća da se prijave na ovaj poslovni skup, sve u cilju unapređivanja privredne saradnje naša dva grada – istakao je šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Grada Novog Sada mr Goran Sečujski.

Poslovni skup Open4Business predstavlja priliku za predstavnike kompanija i klastera iz Evrope da se upoznaju sa aktuelnostima, iskustvima i najboljim primerima iz prakse, kao i inovativnim projektima u oblasti mašinske industrije, proizvodnje specijalizovanih delova i komponenti, zaštite životne sredine, poljoprivrede i prehrambene industrije, informaciono-komunikacionih tehnologija, istraživanja i razvoja.

Učešće na konferenciji je besplatno, a zainteresovani privredni subjekti više informacija o tom događaju, načinu i rokovima prijavljivanja mogu pronaći na internet sajtu open4business.talkb2b.net
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.