NavMenu

Starwood dolazi u Crnu Goru - Vlasnik kolašinskog hotela Lipka i skijališta Kolašin 1450 potpisao ugovor sa svetskim hotelskim lancem

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.07.2016. 14:20
Komentari
Podeli

(Foto: ekapija)
Novi vlasnik kolašinskog hotela Lipka i skijališta Kolašin 1450, azijska Arnn grupa, potpisala je ugovor o saradnji sa jednom od vodećih američkih hotelskih operatera Starwood hotels and resorts.

Prema rečima Roberta Korena, potpredsednika i regionalnog direktora za oblast Južne Evrope, Crna Gora i Kolašin su postali ključna tačka za razvoj turizma, imajući u vidu lepotu prirode i snažan potencijal za razvoj.

- Four Points Kolašin i Westin Kolašin će biti od velike pomoći da se izađe u susret rastućoj potražnji posetilaca i da se još više unapredi privlačnost ove destinacije, naročito sa predloženim proširenjem dela za skijanje, na kojem se ubrzano radi - istakao je Korena.

Osnivač York Hotels & Resorts d.o.o, Mohammed Abdul Alim Chowdhury rekao je da sa ponosom najavljuju drugu saradnju sa Starwood Hotels & Resorts u Kolašinu, koja prati uspešno partnerstvo sa Sheraton Dhaka iz Bangladeša.

- The Westin & Four Points Sheraton će strateški ojačati naše prisustvo u Crnoj Gori. Uzbuđeni smo zbog širenja našeg prisustva u zemlji i nadamo se da ćemo biti pozicionirani tako da održimo korak sa rastućim tržištem ove destinacije koja je idealna za turizam i održavanje konvencija - rekao je Mohammed Abdul Alim Chowdhury.

Four Points Sheraton Kolašin, nekadašnji hotel Lipka, čije je otvaranje planirano za decembar 2016, imaće 72 sobe, uključujući 12 apartmana, celodnevni restoran i bar, piceriju, spa centar površine 270 m2, fitnes centar kao i odgovarajuće objekte za parking.

The Westin Kolašin, čije je otvaranje planirano za 2020. godinu će postati novosagrađeno velnes odmaralište, gde gosti mogu da se skijaju ili odmaraju u planinskom raju.

Prema rečima Leonarda Stassija, pomoćnika direktora za akvizicije i razvoj u Italiji i centralnom Mediteranu za Starwood Hotels & Resorts, ovo potpisivanje označava ulazak Starwood-a u Crnu Goru, gde vide veliku potražnju za brendiranim hotelskim smještajem.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.