NavMenu

"Pomerajmo granice" - Novosadski sajam organizuje besplatne seminare o organizaciji sajamskog nastupa

Izvor: eKapija Ponedeljak, 21.01.2008. 11:11
Komentari
Podeli

Novosadski sajam i Izvršno veće Vojvodine – Fond za podršku promociji izvoza, pokrenuli su zajednički program otvorenih jednodnevnih seminara o organizaciji sajamskog nastupa, pod nazivom "Pomerajmo granice".

Kao se navodi u saopštenju Novosadskog sajma , u nameri da se unapredi sajamski nastup domaćih kompanija u zemlji i inostranstvu i "pomere granice" sajamskog biznisa, biće organizovano niz seminara sa besplatnim edukacijama o organizaciji sajamskog nastupa.

Učešćem na seminarima, kompanije koje apliciraju za sredstva iz Fonda za podršku promociji izvoza AP Vojvodine, moći će bolje da pripreme sajamske nastupe u zemlji i inostranstvu, racionalno upravljaju resursima i ostvare značajne benefite na sajmovima na kojima nastupaju. Takođe, sertifikat, dobijen na seminarima, biće posebno vrednovan prilikom bodovanja pri konkurisanju za sredstva Fonda.

Program počinje seminarom "Planiranje sajamskog nastupa", na kojem će polaznici saznati o najnovijim trendovima u sajamskoj industriji, budžetiranju sajamskog nastupa, čuti praktične primere uspešnih kompanija – višegodišnjih izlagača na sajmovima u zemlji i inostranstvu. U radioničarskom delu osmišljeno je da se učesnicima, na jednostavan i zanimljiv način demonstriraju praktična iskustva, primeri i veštine koje mogu da koriste u svakodnevnom radu.

Kao kombinacija teorijskih i praktičnih znanja, seminari su prilagođeni potrebama polaznika, a ambijent Kongresnog centra "Master" omogućava vrhunske uslove za kvalitetnu realizaciju programa. Svi učesnici Seminara dobijaju sertifikat o pohađanju seminara i materijale u štampanoj i digitalnoj formi.

Prvi ciklus počeće u četvrtak, 24. januara 2008. godine, u 9 časova, u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, a potom će biti organizovani jednom mesečno (drugi seminar je 21. februara, a treći 20. marta). Učesnike seminara pozdraviće generalni direktor Novosadskog sajma Aleksandar Andrejević i pokrajinski sekretar za privredu Siniša Lazić.

Među predavačima su potpredsednik Sajma HUNGEXPO iz Budimpešte Janoš Barabaš, rukovodilac Fonda za podršku promociji izvoza IV AP Vojvodine Miroslav Nikić, član Izvršnog odbora Novosadskog sajma Miroslav Lazić, PR menadžer kompanije "Bambi" Monika Živojinović, Viktor Nikolić - BEOEXPO, glavni i odgovorni urednik TV Panonija Dejan Suvajdžić i direktor Direkcije za marketing i odnose s javnošću Novosadskog sajma Marijeta Lazor.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na sajtu Novosadskog sajma www.sajam.net ili telefonom, pozivom na broj 021/483-11-31 (radnim danom od 10 do 14). Prijave za seminar mogu se izvršiti i i elektronskim putem na adresi seminari@sajam.net

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.