Izvor: eKapija | Četvrtak, 30.06.2016.| 15:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dodaj "Tempo" reciklaži, pa poklon potraži - Zajedničke akcije kompanija "Sekopak" i "Delhaize Srbija"

U organizaciji "Sekopaka" i kompanije "Delez Srbija", koja je vlasnik maloprodajnog lanca "Tempo" svakog vikenda u junu mesecu u beogradskom hipermarketu "Tempo Ada" i "Tempo" centrima u Nišu i Novom Sadu svim potrošačima koji su doneli ambalažni otpad dodeljeni su pokloni. U akciji potrošači su donosili 25 komada ambalažnog otpada od plastike i aluminijuma kao i upotrebljenu "Tetra Pak" ambalažu. Tom prilikom prikupljeno je 921 kg ambalaže.

- Ovaj vid akcije biće nastavljen u septembru kada ćemo prikupljati staklo i u oktobru kada će potrošači donositi papir i karton - saopštili su inicijatori.

"Sekopak" i "Tempo" kroz kampanju "Dodaj Tempo reciklaži, pa poklon potraži" žele da obraduju potrošače i da im se zahvale što vredno recikliraju i na taj način brinu o životnoj sredini. Na ovaj način želimo da skrenemo pažnju i da pozovemo sve one građane koji do sada nisu odvajali amabalažni otpad, da nam se priduže, kažu u kompaniji "Sekopak".

Eko ostrva za razdvajanje ambalažnog otpada se nalaze ispred pet "Tempo" hipermarketa u Srbiji ("Tempo Ada", "Tempo Viline vode", "Tempo Kvantaš", "Tempo" u Nišu i "Tempo" u Novom Sadu) na kojima zainteresovani građani tokom cele godine mogu donositi ambalažni otpad i na taj način dati svoj doprinos za lepšu i zdraviju planetu Zemlju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.