NavMenu

Dodaj "Tempo" reciklaži, pa poklon potraži - Zajedničke akcije kompanija "Sekopak" i "Delhaize Srbija"

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.06.2016. 15:41
Komentari
Podeli
U organizaciji "Sekopaka" i kompanije "Delez Srbija", koja je vlasnik maloprodajnog lanca "Tempo" svakog vikenda u junu mesecu u beogradskom hipermarketu "Tempo Ada" i "Tempo" centrima u Nišu i Novom Sadu svim potrošačima koji su doneli ambalažni otpad dodeljeni su pokloni. U akciji potrošači su donosili 25 komada ambalažnog otpada od plastike i aluminijuma kao i upotrebljenu "Tetra Pak" ambalažu. Tom prilikom prikupljeno je 921 kg ambalaže.

- Ovaj vid akcije biće nastavljen u septembru kada ćemo prikupljati staklo i u oktobru kada će potrošači donositi papir i karton - saopštili su inicijatori.

"Sekopak" i "Tempo" kroz kampanju "Dodaj Tempo reciklaži, pa poklon potraži" žele da obraduju potrošače i da im se zahvale što vredno recikliraju i na taj način brinu o životnoj sredini. Na ovaj način želimo da skrenemo pažnju i da pozovemo sve one građane koji do sada nisu odvajali amabalažni otpad, da nam se priduže, kažu u kompaniji "Sekopak".


Eko ostrva za razdvajanje ambalažnog otpada se nalaze ispred pet "Tempo" hipermarketa u Srbiji ("Tempo Ada", "Tempo Viline vode", "Tempo Kvantaš", "Tempo" u Nišu i "Tempo" u Novom Sadu) na kojima zainteresovani građani tokom cele godine mogu donositi ambalažni otpad i na taj način dati svoj doprinos za lepšu i zdraviju planetu Zemlju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.