NavMenu

Završena izgradnja sistema za vodosnabdevanje na Srebrnom jezeru - Vrednost investicije 4,5 mil EUR

Izvor: Beta Ponedeljak, 27.06.2016. 19:25
Komentari
Podeli
(Foto: Kidsana Maimeetook/shutterstock.com)
U sredu 29.juna, na Srebrnom jezeru biće upriličen događaj, tokom koga će biti otvoren novi sistem za vodosnabdevanje vredan 4,5 mil EUR.Vlada Republike Srbije i Austrijska razvojna agencija će tom prilikom u Golupcu potpisati sporazum o nastavku finansiranja radova na rekonstrukciji Golubačke tvrđave.

Ovaj događaj organizuje EU projekat Socijalno-ekonomski razvoj dunavske regije u Srbiji.


Događaju će prisustvovati Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Catherine Wendt, direktorka Odeljenja za Srbiju pri generalnom Direktoratu za susedsku politiku i pregovore o proširenju Evropske komisije i Johanes Eigner, ambasador Republike Austrije u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.