Izvor: eKapija | Petak, 24.06.2016.| 10:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nedelja "facility" menadžmenta od 28. juna do 1. jula u Beogradu

Beograd će, od 28. juna do 1. Jula, biti domaćin Nedelje "Facility Management"-a, u cilju promovisanja te discipline u Srbiji.

Tokom događaja, profesionalci iz oblasti upravljanja objektima okupljaće se u Privrednoj komori Srbije kako bi razmenili svoje ideje i iskustva. Nedelja Facility management-a će započeti obilaskom nekolicine značajnih građevina pod stručnim vođstvom menadžera tih objekata.

U Privrednoj komori Srbije će, 29. Juna, biti organizovana konferencija sa ciljem iznošenja predloga za osnivanje nacionalnog udruženja za upravljanje objektima, Facility Management-a Srbije. Forumom će predsedavati Goran Milanov (potpredsednik mreže "EuroFM"). Marina Donić (sektretar komiteta ISO/TC za Srbiju) predvodiće sledeći forum u cilju objašnjavanja načina na koji Srbija može dati svoj doprinos razvoju ISO standarda u oblasti upravljanja objektima. Istog dana, brojni profesionalci govoriće o stanju facility management-a u Srbiji i o kretanjima i razvoju te discipline na međunarodnom nivou.

Govornici na skupu biće i Vladimir Živanović (menadžer objekata u "Delhaize" grupi), Ljubomir Jovanović (menadžer objekata u "Nelt" grupi), Zorana Petojević (asistent na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu), predstavnici Saveta zelene gradnje Srbije, Martin Elezović (izvršni direktor firme "Atrium Consulting") i Karlo Driusi, direktor odeljenja za globalne bankarske usluge (UniCredit banka).

Panel sa stručno-tehničkom sesijom predvodiće Žarko Topalović iz kompanije za nekretnine "Ca Immo" i Roman Klot, generalni direktor firme "Atrium Consulting".

Poslednja dva dana rezervisana su za specijalističku obuku u oblasti upravljanja objektima, koju će voditi Dejvid Martinez, direktor organizacije "CIFMERS GLOBAL".

Ovaj događaj pruža idealno mesto okupljanja profesionalcima iz oblasti upravljanja objektima, na kom mogu da razgovaraju o aktuelnim temama i iskoriste priliku da prošire svoju profesionalnu mrežu.

Pored navedenog, "CIFMERS GLOBAL" je razvio CIFMERS APP, aplikaciju za mobilne uređaje, tako da će prisutni imati mogućnost da tokom održavanja događaj, komuniciraju međusobno ali i sa govornicima. Aplikacija će sačuvati celokupan sadržaj konferencije, koji će biti dostupan sa bilo kog mesta u svetu.

Prisustvo poznatih profesionalaca i sponzorstvo značajnih kompanija iz ovog sektora daje garanciju da će "Nedelja Facility Management-a" predstavljati veliki korak ka prepoznavanju ove discipline kao ključnog elementa u strukuturi svake kompanije.

Organizator kongresa je "CIFMERS GLOBAL", a specijalni sponzor ovog događaja je jedna od vodećih srpskih kompanija za upravljanje I održavanje objektima, "Atrium Consulting".

Više informacija možete dobiti na http://www.cifmers.com/lsdfm-serbia_en.html i info@lsdfm.com ;

Kao i na sajtu Privredne komore Srbije, http://www.pks.rs/Dogadjaji.aspx?IDVestiDogadjaji=2967

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.