Izvor: eKapija | Sreda, 22.06.2016.| 12:23

"Žitoprodukt" otvorio prvu pekaru "Tvojih 5 minuta" u Kragujevcu

"Don Don", lider u proizvodnji pekarskih proizvoda otvorio je juče svoju prvu pekaru "Žitoprodukt"- "Tvojih 5 minuta". U moderno uređenom prostoru nove pekare kragujevčane očekuje široka ponuda slatkih i slanih peciva iz "Žitoprodukta", ali i proizvodi pod brendovima "Tvojih 5 minuta" i "Naše zrno".

- Kragujevac ima dobru pekarsku tradiciju i razvijene maloprodaje zbog čega smo odlučili da prvu pekaru "Tvojih 5 minuta" otvorimo baš ovde - poručila je Aleksandra Đurišić, PR kompanije "Don Don".

- I dalje ćemo se voditi kvalitetom kao osnovnim načelom, a želja nam je da potrošačima budemo uvek blizu, sa svežim i ukusnim pecivom po pristupačnim cenama. Svake nedelje i svakog meseca pripremamo akcije, pa će Kragujevčani moći da pronađu svoje omiljene proizvode po još nižim promotivnim cenama - dodala je.

U "Žitoproduktu" kažu da je konkurencija velika, ali da se sa njom bore svojim imenom i tradicijom koji su u Kragujevcu sinonim za kvalitet. Ovaj proizvođač hleba i peciva i ubuduće insistirati na vrhunskom kvalitetu i poštovanju najviših standarda u pekarstvu, jer smatra da je to jedini pravi put do zadovoljnih potrošača.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.