NavMenu

"International Gaming Festival" početkom jula u Novom Sadu

Izvor: eKapija Utorak, 21.06.2016. 14:31
Komentari
Podeli
Novi Sad (Foto: Rajko Karišić)Novi Sad
"International Gaming Festival" (IGF) od 08. do 10. jula u Velikoj dvorani SPENS-a okupiće najpoznatije i najbolje gejmeri koji će se takmičiti u 10 najaktuelnijih svetskih igara.

To su kompjuterske igre "League of Legends", "Counter Strike: GO", "Hearthstone" i "Dota 2", igre na konzoli PS4 "Mortal Kombat X", "FIFA 2016" i "PES 2016", kartaška igra "Magic the Gathering" i društvene igre "X-wing" i "Catan".

Osim takmičarskog dela na IGF-u će biti i festivalski deo koji je namenjen svim posetiocima. Svi koji dođu na IGF moći će da posete zanimljive izložbe maketa aviona, brodova, podmornica, tenkova, "lego" konstrukcija, "Star Wars" figura i stripova, da obiđu muzej konzola, da pogledaju filmska ostvarenja svetske produkcije, učestvuju u brojnim radionicama i poslušaju predavanja stručnjaka.

Svi zainteresovani imaće priliku i da isprobaju neke od najmodernijih tehnologija, kao i da zaigraju neke od preko 200 igrica koje će im biti na raspolaganju.

Prijave za turnire su u toku, a sve dodatne informacije možete naći na LINKU.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.