NavMenu

Novosadski kafići zbog kulturnih dešavanja u gradu do 10. jula mogu da rade duže

Izvor: Radio 021 Petak, 17.06.2016. 08:56
Komentari
Podeli
Svi ugostiteljski objekti u Novom Sadu do 7. jula moći će da rade jedan sat duže i budu otvoreni radnim danima i nedeljom do ponoći, a petkom i subotom do 1 sat posle ponoći.

Naime, novosadska vlast je krajem prošle nedelje odlučila da za vreme Evropskog prvenstva u košarci za veterane, "Interfesta", "Tamburica festa", "Infanta", festivala "Cinema city" i karavana "Moja Srbija", koji se održavaju u narednih mesec dana, odobri duži rad lokala za sat vremena.

Takođe, zbog održavanja festivala "Exit" odobreno je da se radno vreme 8. i 9. jula produži do 2 sata, a 10. jula do ponoći.

U obrazloženju, Gradsko veće je posebno napomenulo da se ovo ne odnosi na ugostiteljske objekte koji su već dobili posebno odobrenje za duže radno vreme.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.