NavMenu

Skladištenje i distribucija pod kontrolisanim temperaturnim uslovima - RALU logistika kupila skladište u Ugrinovcima

Izvor: eKapija Sreda, 15.06.2016. 12:40
Komentari
Podeli

Kompanija "RALU Srbija", u sastavu regionalne logističke kompanije "RALU Logistika", kupila je objekat u poslovnoj zoni u Ugrinovcima, čime je ostvarenulazak u kompletno logističko poslovanje u segmentu hladnog lanca – transport, skladištenje, komisioniranje i distribuciju na prodajna mesta.

Kompanija planira da zaposli još 150 radnika. "RALU Srbija" je preuzela skladište sa temperaturnim režimom površine 8.000 m2 i pripadajuće zemljište od 75.000 m2 koje omogućava daljnje brzo širenje kapaciteta.

Zajedno sa nedavno izgrađenim logističkim centrom u Zagrebu, kompanija je sada u mogućnosti da klijentima pruži vrhunsku kompletnu logističku podršku u više država regiona za robu koja zahteva posebne temperaturne uslove, navela je kompanija RALU u saopštenju.

Kompanija "Ralu" započela je radove na dodatnom uređenju objekata u skladu s najvišim evropskim standardima, a koji će biti završeni u narednih nekoliko meseci. Skladištenje i sve skladišne operacije sa hlađenom i smrznutom robom na temperaturama od minus 25 do plus režima obavljaće se uz primenu svih najviših standarda za manipulaciju hranom i ostalom zahtevnom robom.

- Pored posebnih uslova, RALU Srbija će ponuditi proaktivna logistička rešenja po meri kupca, a kompletna usluga će obuhvatiti transport, skladištenje i isporuku do krajnjih kupaca, uz mogućnost praćenja pošiljke i optimizaciju ruta i troškova. Pored primene najviših standarda poput ISO 9001 i HACCP, IFS, biće implementirana i vrhunska tehnologija za skladišno poslovanje WMS (Warehouse Management System). Na taj način, naš cilj je da potvrdimo poziciju vodećeg nezavisnog dobavljača integrisane logističke usluge u hladnom lancu u regionu - istakao je Vladimir Milosavljević, direktor RALU Srbija.

Kako je saopšteno, kao jedna od sedam članica mreže PLAN Europe (Pharma Logistics Alliance Network Europe), RALU Srbija pruža i potpunu logističku podršku farmaceutskoj industriji u regionu jugoistočne Europe u skladu s najnovijim standardima "GDP Pharma".

- Osim toga, najavljena rekonstrukcija će omogućiti i razvoj LTL segmenta u hladnom lancu, kako u uvozu tako i u izvozu iz Srbije i regiona, namenjenog kupcima sa manjim volumenom, koji svojurobu žele da plasiraju na tržište EU i Rusije, a koji do sada nisu imali takve mogućnosti ili su ih rešavali uz znatno veće troškove - stoji u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.