NavMenu

"Ryanair" uvodi nove aviolinije iz Niša - Od jeseni letovi za Dizeldorf i Milano

Izvor: Južne vesti Četvrtak, 09.06.2016. 11:24
Komentari
Podeli
Iz Niša će od 30. oktobra avioni niskotarifne kompanije "Ryanair" leteti za Dizeldorf, a od 1. novembra do aerodroma Bergamo u Milanu. Na obe linije avioni će saobraćati dva puta nedeljno.

Avioni irske kompanije sa niškog aerodroma ka nemačkom gradu će leteti četvrtkom i nedeljom, dok će za Italiju letovi biti zakazani za utorak i subotu.

- Nove linije su idealne kako za poslovne, tako i za privatne potrošače, a radujemo se i otvaranju dodatnih linija u budućnosti - rekla je Kjara Ravara iz "Ryanair"-a.

Karte za ove avio-linije za putovanja u novembru počeće da se prodaju od 14. juna sa početnom cenom od 19,99 EUR, odnosno 2.466 dinara.

"Ryanair" je na srpsko tržište ušao pre mesec dana, i to upravo najavom letova sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Ova irska avio-kompanija već je najavila letove do Berlina od 4. septembra, a do Bratislave od 31. oktobra.

Kako je na najavi letova do Bratislave početkom maja rekao Dejvid O’Brajan iz ove kompanije, ona u Evropi ima 84 baze, 113 miliona putnika godišnje, a njenu flotu čine avioni u proseku mlađi od 5 godina. Prema njegovim rečima, cena karata im je 30% niža od ostalih niskobudžetnih kompanija.

Inače, sa niškog aerodroma je avionima "Wizz Air"-a već moguće leteti do Malmea i Bazela, a od 20. avgusta biće otvorena i linija ove mađarske kompanije do Dortmunda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.