Izvor: eKapija | Utorak, 07.06.2016.| 12:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" 9. juna u Beogradu

U četvrtak 9. juna u 18:30 časova u Smokvici na Adi Ciganliji (Makiška strana) u Beogradu održaće se Skup preduzetnica "Biznis ćoše" uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Vlade Vojvodine, a u organizacija "Educom"-a, centra za lični i profesionalni razvoj.

Tema skupa, odnosno panela je "Kako poslovati u Srbiji kada ste žena", a panelisti su uspešne žene, preduzetnice iz Beograda: Afrodita Bajić, (kompanija "AMC Afrodita Mode Collection"), Jasmina Marković Karović (izdavačka kuća "Uraban Reads"), Sanja Andrejević i Mila Rosić ("Dve stolice i majstorice") i Kosara Dangić Melentijević (Pivara "Kabinet").

Ulaz je besplatan.

"Biznis ćoše" je do sada održan u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu i u Somboru, a do kraja juna meseca realizovaće se još u Sremskoj Mitrovici (16.06), Subotici (23.06) i ponovo u Novom Sadu (30.06).

Više od 150 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakli na pokretenje svog biznisa i učinile da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostavrne nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa - kažu organizatori.

"Biznis ćoše" je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.