NavMenu

Novak Đoković osvojio Rolan Garos!

Izvor: eKapija Nedelja, 05.06.2016. 18:26
Komentari
Podeli

Novak Đoković (Foto: Neale Cousland/shutterstock.com)Novak Đoković
Novak Đoković je ostvario dugo priželjkivani san, osvojio je Rolan Garos i aktuelni je šampion sva četiri grend slem turnira!

U velikom finalu Otvorenog prvenstva Francuske Đoković je posle preokreta savladao Endija Mareja sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 i ušao u istoriju "belog sporta".

Rolan Garos je jedini grend slem koji mu je nedostajao u riznici trofeja. Za sva vremena ostaće upamćeno: Novak Đoković je vladar teniske planete. Prvi posle 46 godina za koga može da se kaž da je aktuelni šampion Vimbldona, aktuelni šampion US Opena, aktuelni šampion Australijan opena i - aktuelni šampion Rolan Garosa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Komanda vazduhoplovstva u Zemunu 25 godina čeka obnovu - Kada će početi i ko će je finansirati još nije poznato

Sagrađena je pre bezmalo jednog veka. Njenu lepotu ni do danas ne može da zaseni nijedna palata u Glavnoj ulici, a pred tom Labudicom, kako su je Zemunci nazivali, kule koje se množe širom grada zauvek će ostati ružni pačići. Zajedno sa zgradom nekadašnje Državne štamparije BIGZ-om i zdanjem Banovine u Novom Sadu čini trilogiju jednog od najvećih srpskih arhitekata Dragiše Brašovana. Oštećena je u NATO bombardovanju pre četvrt

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.