NavMenu

UNIQA ponudila putno osiguranje uz osiguranje doma za 1 dinar

Izvor: eKapija Petak, 03.06.2016. 08:48
Komentari
Podeli

"UNIQA osiguranje" pripremilo je nove pogodnosti pri kupovini putnog osiguranja. Jedna od njih je i osiguranje stana tokom boravka na odmoru, koje će svaki klijent moći da dobije za samo 1 dinar.

Ove sezone, sve pogodnosti vezane za sigurno putovanje, građani mogu iskoristiti od 1. juna do 30. septembra, kupovinom polisa u svim poslovnicama "UNIQA osiguranja", kao i putem webshopa. Takođe, polisu građani mogu naručiti i putem UNIQA kontakt centra i ona će besplatno biti dostavljena na željenu adresu.

"UNIQA osiguranje", kroz program putnog zdravstvenog osiguranja, pomaže u prevazilaženju neprijatnosti ili zdravstvenih tegoba koje se na putovanju mogu dogoditi. Potrebno je samo pozvati Centar za pomoć čiji se broj telefona nalazi na polisi osiguranja, a koji je svim korisnicima UNIQA osiguranja na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji (vikendom i praznicima). Preko Centra za pomoć klijenti dobijaju sve potrebne instrukcije koje je potrebno da slede i ono što je posebno važno jeste da klijenti UNIQA osiguranja ne vrše nikakva direktna plaćanja bolnici.

"UNIQA putno osiguranje" obezbeđuje neophodni lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. Izvan medicinskih i zdravstvenih usluga UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i tu da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata. Ova pravila važe za sve destinacije u Evropi i svetu.

Na primer, za 10 dana boravka u Grčkoj, polisa košta 1.264 dinara za individualno osiguranje, pri čemu osiguranje pokriva troškove u iznosu do 30.000 EUR u slučaju bolesti ili nezgode tokom boravka u inostranstvu. "UNIQA osiguranje" porodicama nudi takozvane porodične pakete koji su dodatno povoljniji, pa je za dvoje odraslih i dvoje dece na ime putnog osiguranja potrebno izdvojiti 3.447 dinara za 10 dana boravka u Grčkoj.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.