Izvor: eKapija | Sreda, 01.06.2016.| 15:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Lafarge" nudi kredite za kupovinu građevinskog materijala za fizička lica i poljoprivredna gazdinstva

Sa ciljem da olakša kupovinu građevinskog materijala, kompanija "Lafarge" je, u saradnji sa svojim partnerima, stovarištima građevinskih materijala i bankama pokrenula program kreditiranja kupovine građevinskog materijala.

Ovaj program je namenjen fizičkim licima, zaposlenima i penzionerima, a osmišljen je i poseban program kredita namenjen poljoprivrednicima, odnosno poljoprivrednim gazdinstvima, saopštila je ta kompanija.

U saopštenju se dodaje da brzom i jednostavnom procedurom, uz povoljne rokove otplate i izuzetno povoljne kamatne stope svi zainteresovani mogu doći do građevinskih materijala raspoloživih na stovarištima, kako onih koje proizvodi "Lafarge" tako i drugi proizvođači.

- Potpuno smo svesni činjenice da je ekonomska kriza veoma ugrozila standard građana, te da mnogi nisu u mogućnosti da reše osnovna pitanja vezana za gradnju, dogradnju ili renoviranje. To je bio razlog da u saradnji sa našim partnerima pokrenemo ovu akciju sa uverenjem da će ovaj model saradnje biti od koristi krajnjim kupcima, a istovremeno i da će dati doprinos povećanju obima prodaje na stovarištima - istakao je Rade Bučevac, direktor strategije i marketinga "Lafarge Srbija".
Krediti "Moj dom" se mogu realizovati direktno na stovarištima, a krediti sa periodom otplate 12 meseci su potpuno oslobođeni kamate i troškova odobrenja. Ova vrsta kredita se odobrava do maksimalnog iznosa od 350.000 dinara.

Za sve kojima je potrebna veći iznos kredita postoje krediti "Moj dom plus" koji se odobravaju do visine od 1.500.000 dinara i sa periodom otplate od 36, 48 i 60 meseci.

Krediti "Moje gazdinstvo" su namenjeni za poljoprivredna gazdinstva koja nameravaju da grade silos, farmu, skladište, hladnjaču ili bilo koji drugi objekat. Maksimalan iznos za dinarske kredite je 1.000.000 dinara, a za kredite indeksirane u evrima 20.000 EUR. U pojedinačnim slučajevima moguće je i odobrenje viših iznosa kredita u skladu sa potrebama projekta.

Sve dodatne informacije o kreditima, kao i lokacijama na kojima se mogu dobiti, dostupne su na sledećem LINKU.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.