NavMenu

Treći po redu skup operatera telekomunikacionih servisa srednje i istočne Evrope "CEE CEE Summer" 2. i 3. juna u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 27.05.2016. 17:20
Komentari
Podeli
(Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)
Operateri telekomunikacionih servisa okupiće se po treći put u Beogradu u okviru "CEE CEE Summer" skupa koji organizuje kompanija "Sat – Trakt". Na ovom skupu biće prisutno više od 250 predstavnika kompanija iz celog sveta koje se bave "Data" (prenosom podataka) i "Voice" (telefonijom).

"Central and Eastern Europe Carriers and Enterprises Event" održaće se 2. i 3. juna u hotelu "Falkensteiner", a Janoš Žemberi, vlasnik "Sat – Trakta", kaže da je "ovaj skup od suštinske važnosti za regionalno i međunarodno poslovanje u ovoj oblasti. Cilj skupa je da omogući upoznavanje i razmenu iskustava pojedinaca koji se bave telekomunikacionim uslugama. Oni se okupljaju na jednom mestu, lično se upoznaju i sklapaju kontakte. 'CEE CEE Summer' najznačajniji je skup ove vrste u regionu i mesto je na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći i prave novi poslovni aranžmani".

U telekomunikacionom biznisu od presudnog je značaja mogućnost da se brzo i pouzdano realizuje servis uz profesionalan pristup i efikasno rešavanje eventualnih problema. Na ovom okupljanju, uzak krug operatera telekomunikacionih servisa, sklapanjem ličnih kontakata ostvaruje poverenje i dobija priliku da sklopi direktne poslove, bez posrednika.

Na događaju će između ostalih biti prisutni i "Telekom Srbija", SBB, "Orion", "Deutche Telekom", "Tata Communications", "TeliaSonera2, UPC, "Telekom Austria", "Akton", "Linextelecom", "Interoute", "HurricaneElectric", "Telekom China" i mnogi drugi.

Uz glavnog organizatora skupa, "Sat-Trakt", ovogodišnji partneri su "Dial Telecom", "Akton", "Linx Telecom", "Apelbycommunications", "Interoute", "Telenor", "Telekom Austria group", "Telekom Slovenije", SOX, BICS, "Telecom Italia Sparkle", "Orbis Telecom".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.