NavMenu

Počelo raščišćavanje terena za izgradnju hotela "Hilton" u Beogradu (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 27.05.2016. 12:21
Komentari
Podeli
Na gradilištu u centru Beograda, gde će 2018. godini nići luksuzni hotel "Hilton" počeli su radovi na raščišćavanju terena. Iako je izgradnja hotelskog kompleksa na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina zbog birokratskih procedura počela kasnije nego što je planirano, predstavnici investitora su nedavno izjavili da su zadovoljni saradnjom sa gradskim vlastima.

Kako je navedeno, na izvođenju radova su uglavnom angažovane srpske građevinske firme.

Podsetimo, beogradski "Hilton" prostiraće se na oko 30.480 m2. Imaće 250 soba i apartmana na osam spratova, a na krovu hotela nalaziće se restoran sa otvorenom terasom.

U kompleks će biti uloženo oko 70 mil EUR, a ova investicija zaposliće oko 300 ljudi, te će značajno unaprediti turističku ponudu Beograda. Završetak izgradnje planiran je za 2018. godinu.

Fotogalerija
Hotel Hilton Beograd - gradilište u maju
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.