Izvor: eKapija | Četvrtak, 26.05.2016.| 13:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

"System Alliance Europe" dodelio godišnje nagrade

Dobitnici nagrada
Tokom godišnje skupštine akcionara kompanije "System Alliance Europe", koja je nedavno održana u Kopenhagenu, dodeljene su nagrade "Performance Awards".

Sa posebnim uzbuđenjem isčekivano je objavljivanje nagrade "Partner of the Year". "Gebruder Weiss Gesellschaft m.b.H." (Austrija) ponovo je osvojila ovaj vredan trofej.

Partneri kompanije "System Alliance Europe" su mogli da konkurišu i za nagradu "Innovator of the Year". Upravni odbor je među brojnim prijavama izabrao četiri pobednika, koji su svoje inovacije predstavljali u toku manifestacije.

Srećni pobednici su "Gebruder Weiss Gesellschaft" m.b.H. (Austrija), "Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG" (Nemačka), "Nortrail- Norsk Trailer Express AS" (Norveška) i "TransFargo AB" (Švedska).

U kategoriji "Kvalitet", kompanije "Honold International GmbH & Co. KG in Neu-Ulm" (Nemačka) i "Streck Transport AG (Švajcarska) ponovo su se kao i prošle godine radovale plaketi "Pobednik kvaliteta".

Kompanija "Heppner" (Francuska ) srećnije dobitnik u kategoriji "Improvement of the Year".

Kriterijumi su određeni na bazi mesečnih analiza količina i kvaliteta. U tradicionalnom restoranu u Kopenhagenu, upriličeno je slavlje u ime nagrada i dobitnika.

"System Alliance Europe" objedinjuje stručnost vodećih špeditera srednje veličine. Udruženje čini 61 partner u 32 evropska grada, sa 201 ogrankom. U Srbiji, kompanija "Gebruder Weiss" je deo ove mreže.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.