NavMenu

"Turkish Cargo" proslavio drugu godinu od uvođenja redovne kargo linije za Beograd

Izvor: eKapija Sreda, 25.05.2016. 15:50
Komentari
Podeli
"Turkish Cargo", brend avio-kompanije "Turkish Airlines" za teretni saobraćaj proslavio je u utorak, 24. maja, drugu godišnjicu od uvođenja redovne kargo linije za Beograd.

Svečanosti u hotelu "Hyatt Regency" prisustvovali su ambasador Republike Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj, generalni menadžer "Turkish Arlines"-a za Srbiju Mehmet Alagoz, predstavnici "Turkish Cargo" Damir Defrančeski i Selahadin Burak Omeroglu, kao i veliki broj poslovnih partnera.

"Turkish Airlines", koji je svoj prvi međunarodni kargo let obavio 1936. godine, je avio-kompanija sa 4 zvezdice koja leti na 292 putničke i 60 kargo destinacija širom sveta sa flotom koja se sastoji od 306 putničkih i 11 teretnih aviona.


Pre dve godine, "Turkish Cargo" je počeo sa radom u Beogradu, kao jedina teretna avio kompanija sa rasporedom letenja. Jako je važno napomenuti da je ova redovna linija, koja trenutno leti dva puta nedeljno, uticala na porast trgovinske razmene između Srbije i ostalih zemalja i time olakšala poslovanje kompanija koje rade izvan zemlje, navedeno je u saopštenju kompanije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.