NavMenu

Najveći IT događaj u Srbiji - Sajam "ITkonekt 2016" 20. i 21. maja u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 16.05.2016. 19:47
Komentari
Podeli
"ITkonekt 2016", koji se održava 20. i 21. maja u hotelu "Jugoslavija" biće jedinstveno mesto gde će posetioci moći da isprobaju najnovija dostignuća u razvoju virtuelne realnosti i da se "transportuju" u pustinju, na dno okeana ili možda u svemir, ali i da uživo isprobaju prave oklope i mačeve kakve su nosili vitezovi u srednjem veku. Društvo će im praviti "Dart Vejder", "Iron Man", "Poison Ivy", kao i "Kalisi" i drugi junaci iz "Game of Thrones". Na samom ulazu u događaj, posetioce će pozdraviti hologramski likovi osnivača i glavnih organizatora "ITkonekta".

Ovo je samo deo nesvakidašnje zanimljive atmosfere koju će osetiti posetioci najvećeg IT događaja, koji će istovremeno biti i demonstracija novih dometa IT industrije, ali i toga kako IT kompanije u Srbiji pomeraju granice kada su u pitanju uslovi za rad i radno okruženje, koji se ne razlikuju od najsavremenijih uslova u razvijenim evropskim zemljama.

Ulaz je besplatan, a dovoljno je da se svi zainteresovani prijave na sajtu www.it-konekt.com, i na taj način osiguraju sebi besplatno prisustvo.

Ovaj događaj je namenjen pre svega IT stručnjacima, a osim sjajne atmosfere i nesvakidašnjih doživljaja, oni će moći da pronađu posao u IT-ju među brojnim otvorenim radnim mestima koje će ponuditi IT kompanije. Neki od kadrova koji će se tražiti su Java i PHP programeri, C# i C++ programeri, ASP.NET, QA inženjeri, Android developeri, i mnogi drugi.

IT-jevci će na događaju moći da testiraju svoja znanja na štandovima kompanija, da rešavaju kvizove i nagradna pitanja, takmiče se u brzom kucanju ili pravljenju aplikacije, a samo neke od zanimljivih nagrada koje ih čekaju su dron, naočare za virtuelnu realnost ili let čak avionom!


Oni će takođe moći da osvoje i korisne besplatne kurseve u IT-ju, u posebnom EDU delu na događaju, gde će se predstaviti edukativne ustanove u IT-ju.

Glavni partner događaja je "Microsoft Development Center Serbia", a radna mesta u IT-ju će ponuditi i "Quantox", "Prodyna", "Seven Bridges", "Deploy", "Cosmic Development", "Zuhlke", "Summa", "Telesign", "Emric", "Holycode", "Think-cell"i drugi. Glavni edu partner je "Admin Training Center"- ATC. "ITkonekt" je podržao Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Događaj je podržao i "donesi.com", koji je pripremio posebno iznenađenje za posetioce "ITkonekta 2016".

Ovo je jedini događaj koji na jednom mestu okuplja čitavu IT scenu u Srbiji. Na ovom najvećem IT sajmu u Srbiji na jednom mestu će se naći IT kompanije koje nude poslove u IT-ju, IT organizacije, edukativne ustanove, IT stručnjaci, i inostrani i domaći predavači koji će držati IT predavanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.