Izvor: eKapija | Sreda, 11.05.2016.| 17:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Chipsy" šalje na finale Lige šampiona u Milano

Mnogobrojni ljubitelji "Chipsy"-ja pokazali su ofanzivnu igru u nagradnoj aktivaciji pod nazivom "Fudbal ima bolji ukus uz Chipsy" koja je realizovana u prodajnim objektima "Idea" i "Mercator" centara širom Srbije. Najbolji od njih, igrači koji su sakupili najveći broj poena tokom trajanja aktivacije, osvojili su karte za finalnu i polufinalne utakmice UEFA Lige šampiona kao i druge vredne nagrade.

Priliku da bodre svoje miljenike na finalnoj utakmici Lige šampiona, koja će se održati 28. maja na stadionu San Siro u Milanu, dobili su Boban Ocokoljić, Dragan Stojanović i Mladen Tasković, dok su karte za polufinalne duele otišle u ruke Gorici Miličić, Julijani Ivanjac i Marku Stojanoviću.

Svim pobednicima obezbeđen je avio prevoz, noćenje u hotelu kao i paket "Chipsy" proizvoda kako bi još više uživali u omiljenim ukusima dok budu gledali svoje omiljene klubove na terenu. Igrači koji nisu izborili ulazak u finale dobili su mnogobrojne utešne nagrade, kao što su oficijelni dresovi UEFA takmičenja, UEFA Chipsy majice, fudbalske lopte ili Chipsy lazy bagove.

Dodela nagrada finalistima održana je u Mercator centru Beograd, a u ime kompanije "Marbo Product" na teren je izašao i nagrade uručio Nenad Miščević, direktor za prodajne strategije i trade marketing.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.