NavMenu

Objavljen pretkvalifikacioni tender za projekat rekonstrukcije i izgradnje dela autoputa kroz Beograd i Obilaznice

Izvor: Danas Petak, 14.12.2007. 09:11
Komentari
Podeli

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je poziv za pretkvalifikacioni tender za projekat rekonstrukcije i izgradnje dela autoputa kroz Beograd i Obilaznice, objavljeno je na sajtu EBRD.

Pretkvalifikaciona dokumentacija treba da stigne u Javno preduzeće "Putevi Srbije" do 18. februara 2008. Projekat će finansirati EBRD, kreditom od 80 mil EUR koji je odobren sredinom novembra i Evropska investiciona banka, koja je u oktobru odobrila kredit od 60 mil EUR.

Sa 55 mil EUR od EBRD finansiraće se završetak izgradnje deonice Batajnica-Dobanovci, koja je deonica Obilaznice Beograd, a 25 mil EUR je namenjeno obnovi dela autoputa kroz Beograd i kružnog puta oko Beograda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.