NavMenu

MALI: Avion stiže, 23. juna let za Njujork

Izvor: N1 Nedelja, 24.04.2016. 19:44
Komentari
Podeli

Siniša Mali (Foto: beograd.rs)Siniša Mali
Da li je let iz Beograda do Njujorka pod znakom pitanja, jer je "Air Serbia" bez aviona, ali i bez dozvole za let u Ameriku?

To pitanje pokrenuo je portal "Aviatica" uz tvrdnju da Amerikanci još nisu izdali dozvolu za letenje jer od "Air Serbia" traže ugovor s "Etihadom".

Predsednik Nadzornog odbora nacionalne aviokoplanije Siniša Mali za N1 tvrdi da je to spekulacija koje neće da komentariše.

Pisanje portala da dozvola za let kasni zbog problema s avionom Mali demantuje uz tvrdnju da avion koji je iznajmljen na pet godina stiže u Srbiju u maju čime će se stvoriti uslovi za konačnu potvrdu leta.

- Nema apsolutno nikakvog razloga za brigu, to je standardna procedura. Sve dozvole koje su bile neophodne da se dobiju su dobijene. Očekuje se samo još formalna potvrda američkih vlasti. Ono što je lepa vest je da je avion skoro potpuno ofarban sa spoljne strane, 11, 12, 13. maja doći će avion na registraciju u Beograd, nakon toga još na sređivanje unutrašnjosti u Abu Dabi i u principu kada se završi ta registracija tada se formalno i dobija dozvola. Ja nisam ekspert u tome, ali samo ljudima da bude jasno, tako da ne postoje nikakvi problemi. Dvadeset trećeg juna prvi let Beograd - Njujork - naveo je Siniša Mali.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.