NavMenu

"Triglav" zvanično osiguranje međunarodnog sajma građevinarstva u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 18.04.2016. 14:24
Komentari
Podeli
"Triglav osiguranje" u Srbiji je zvanična osiguravajuća kuća Međunarodnog sajma građevinarstva koji se po 42. put održava na Beogradskom sajmu. Tokom pet sajamskih dana posetiocima, ali i izlagačima, biće predstavljene sve usluge iz ponude namenjene kako fizičkim, tako i pravnim licima.

Stručnjaci "Triglav osiguranja" će u Hali 1a biti na raspolaganju za sva pojašnjenja, a svi zainteresovani će na licu mesta moći da dobiju polisu osiguranja.

- "Triglav osiguranje" u Srbiji je u ekspanziji i u prethodnoj godini je poraslo za gotovo četvrtinu, zbog čega je i logično da budemo partneri i zvanično osiguranje na sajamskoj manifestaciji koja u samoj svojoj suštini ima razvoj, izgradnju i napredak - rekao je generalni direktor "Triglav osiguranja" u Srbiji Dragan Marković.

On je dodao da će na predstojećem Međunarodnom sajmu građevinarstva biti predstavljena celokupna ponuda, ali će "poseban naglasak, naravno, dati na usluge namenjene klijentima koji dolaze na ovaj sajam, a to su osiguranje objekata u izgradnji i osiguranje objekata u montaži. Uz ove, biće predstavljene i dve relativno nove usluge koje su naišle na izuzetne reakcije na tržištu – osiguranje potraživanja i kolektivno životno osiguranje".

Osiguranje potraživanja je usluga namenjena velikim proizvođačima i distributerima roba i usluga kako bi umanjili rizike poslovanja i omogućili sigurnu u brzu naplatu svojih potraživanja.

Štand Triglav osiguranja tokom trajanja 42. međunarodnog sajma građevinarstva, nalazi se u Hali 1a Beogradskog sajma.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.